Missie

LenteGoud: Grafische vormgeving voor gepassioneerde ondernemers!

Een huisstijl is meer dan een mooi vormgegeven logo. Het is de eerste indruk die een (potentiële) klant van jouw onderneming krijgt. It better be a good one!  De eerste indruk wordt gewekt door beeld, kleurgebruik, typografie en andere huisstijlelementen en deze bepalen of een klant voor jou kiest, of voor je concurrent. Een professionele bedrijfsuitstraling maakt dus écht het verschil.

Ontwerpstudio LenteGoud kan jou bij die bedrijfsuitstraling helpen. De volledige grafische vormgeving van jouw onderneming kan ik voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan het ontwerp van een uniek logo, bijpassende visitekaartjes, flyers, folders en websites. Ook voor grote reclame-uitingen zoals bestickering van bedrijfspanden, het ontwerpen van spandoeken of beurspanelen, en voor fotobewerking en social media-advies ben je bij Ontwerpstudio LenteGoud aan het juiste adres.

Benieuwd wat ik voor je kan doen en hoe we samen voor jouw bedrijf het verschil gaan maken? Neem contact op! <call to action>

Waar sta ik voor?

LenteGoud gunt iedere ondernemer om tot bloei te komen. Jouw bedrijf moet zijn als een eerste lentedag. Een dag waarop je zonder jas lekker kunt genieten van de eerste zonnestralen. Samen met jou wil ik jouw passie niets verhullend laten zien aan de wereld. Samen gaan we voor Goud!

Met een creatieve maar heldere vormgeving legt LenteGoud op duidelijke wijze de focus op de kwaliteit van diensten of producten die jij biedt. Ik help je jouw bedrijf te identificeren en samen zoeken we nieuwe uitingen om huidige én toekomstige klanten te bereiken.  Of je nu starter bent of een door de wol geverfde ondernemer: Ontwerpstudio LenteGoud biedt jou de beste service op maat!

Waar ga ik voor?

Ontwerpstudio LenteGoud wil gepassioneerde ondernemers helpen hun boodschap helder uit te dragen met een door hem/haar gewenste, creatieve uiting. Het toverwoord daarbij is eenheid. Door eenheid in al je uitingen naar klanten te brengen, levert LenteGoud een sterkte bijdrage aan elk bedrijf.

De passie die jij voor jouw bedrijf hebt, maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan. Ik hou van korte lijnen en een plezierige, informele manier van werken. Het geven van eerlijk advies staat bij mij voorop.

Dus: wil jij helder met jouw klanten en opdrachtgevers communiceren en durf jij je te onderscheiden van de concurrentie? Neem dan nu contact op!

<call to action>