Huisstijlspecialist Lentegoud Midden-Drenthe

LenteGoud: huisstijlspecialist tot in detail

Van Dalsem uit Beilen geeft bedrijfsadvies aan gedreven ondernemers met een missie, die streven naar groei. Dit bedrijf was op zoek naar een nieuwe, functionele huisstijl die past bij zijn kernwaarden. Lentegoud mocht het logo voor Van Dalsem Bedrijfsadvies ontwerpen en deze uitwerken in diverse huisstijldragers, zoals visitekaartjes.

Als huisstijlspecialist helpt LenteGoud bedrijven om zich te identificeren. Het toverwoord is ‘eenheid’ en in het ontwerp gaan tekst, beeld en vormgeving hand in hand. In het voorbeeld van Van Dalsem Bedrijfsadvies komt dit nadrukkelijk naar voren, niets is aan het toeval overgelaten.

Het ‘afvinken’ van actiepunten is een systeem voor succes: daarom is deze metafoor gebruikt voor dit logo. Ook de stijgende lijn van het vinkje is strak, zakelijk en duidelijk: kernwaarden voor het adviesbureau. Daarnaast staat de kleur groen voor groei en duurzaamheid, iets wat Van Dalsem Bedrijfsadvies ambieert voor al zijn klanten. 

Ook op zoek naar een nieuwe huisstijl die past bij jou als ondernemer en bij de kernwaarden van je bedrijf? Neem contact met LenteGoud op. Samen zoeken we naar de beste uitingen om huidige én toekomstige klanten te bereiken.

zakelijke visitekaartjes
zakelijk logo ontwerp
Huisstijlspecialist Lentegoud Midden-Drenthe
Huisstijlspecialist Lentegoud Midden-Drenthe