Nieuwe folder voor Tijd voor Ontwikkeling Hooghalen

ontwerp folder Drenthe
ontwerp visitekaartje coach
ontwerp folder coach
ontwerp visitekaartje coach

Een prachtige website waarbij het drukwerk/ promotiemateriaal geen eenheid vormden. Dat moest anders! Tijd voor Ontwikkeling bied teambuilding, trainingen en teamcoaching aan voor het verbeteren van samenwerking en communicatie. 

Samen met Margriet Slotman van Tijd voor Ontwikkeling zijn we gaan brainstormen. Met als eerste vraag: Hoe geef je het verbeteren van samenwerking en communicatie in een organisatie weer? Hoe doe je dit met beeld en welke kleurstelling pas je daarin toe. Hierbij hebben we gekozen voor de paars en  blauw tinten, kleuren die centraal staan voor harmonie, rust, kalmerend, communicatie, structuur de kernwaarden van deze trainingen.

Het is een prachtige eenheid geworden waarbij online en offline samen hand in hand functioneren, met dezelfde sfeer en gevoel. Vaak wordt de fout gemaakt dat men de gehele branding (huisstijl) anders wil, maar met een mooie functionele website kan de juiste drukwerk juist uw onderneming versterken. Ik help jou graag!  

Ook een unieke folder laten ontwerpen? Of je al een bestaande huisstijl hebt of niet, we helpen je! We werken met geweldige tekstschrijvers en fotografen. Maar wil je dit zelf aanleveren dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Alles om jou onderneming te laten opvallen.