Spandoek voor Fabryc Design uit Donkerbroek

Spandoek voor Fabryc Design uit Donkerbroek

Spandoek-ontwerp: alles is mogelijk!

Stap letterlijk in de wereld van Fabryk Design uit Makkinga. ( Inmiddels in Donkerbroek in een echte fabriek!) Dat was de opdracht die LenteGoud kreeg van deze ontwerpers en makers van pure en stoere woonaccessoires en meubelen. Het resulteerde in een prachtige backdrop (spandoek) van maar liefst 4,5 meter breed. Deze werd gebruikt in een beursstand en is speciaal voor Fabryk Design in dit formaat aangeleverd.

De grafische hexagonen, een van de handelsmerken van Fabryk Design, geven een speels effect aan het spandoek. De beursstand kwam er dan ook in één klap verzorgd en sfeervol uit te zien.

Heb je binnenkort een beurs, markt of wil je jouw onderneming ook graag door middel van een spandoek promoten? Neem dan contact op met LenteGoud. Ik ontwerp, produceer en monteer kwalitatief hoogwaardige spandoeken, indien gewenst ook op locatie. Samen bepalen we de juiste afmeting, inhoud en vormgeving.

Maar niet alleen voor spandoeken ben je bij LenteGoud aan het juiste adres. Nieuwsgierig wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op!

 

Fabryk Design , Makkinga, Noordbroek, spandoek
Fabryck Design, Makkinga, Noordboek, spandoek, LenteGoud
Fabryck Design, spandoek
Fabryck Design, Spandoek, LenteGoud

Foto's copyright Fabryck Design uit Makkinga.